Adres:
Dr. Poelsstraat 63C
7572 ZV Oldenzaal

Telefoonnummer:
+31(0)541-753940

Ons team

Dr. EBM Kroft

eigenaar van A naar ZBC zorgadvies

Ilse Kroft is dermatoloog (bignummer 79048922701) en oprichter voor dit zorgadviesbureau.

Mw. EBM Kroft is sinds 2009 dermatoloog en onderneemster in de zorg. Ook schrijft zij columns in verschillende media en coacht ze jonge professionals. Ze is bestuurlijk actief, zo heeft ze de werkgroep ZBC opgericht van de NVDV, is ze jarenlang secretaris geweest van de domein vaten en vervult ze Raad van Toezichtfuncties en zit ze in diverse ‘advisory boards’. Daarnaast is ze actief in de wetenschap (thans co promotor) en onderwijs.

De heer H. Tweehuysen

arbeids- en organisatie psycholoog

De heer Tweehuysen is wetenschapper, ondernemer en adviseur. Hij is als arbeids- en organisatiedeskundige (ingeschreven in het register van Hobeon) verbonden aan dit zorgadviesbureau. Met zijn jarenlange ervaring kan hij u fantastisch bijstaan in bijvoorbeeld:

 

  • De begeleiding en uitvoeren van een IFMS traject.
  • Het aannemen van de juiste mensen.
  • De samenwerking in teams bevorderen door talenten van de individuele teamleden te benutten.
  • Conflicten oplossen door overzicht en inzicht te bieden.
  • Mensen versterken door gebruik te maken van wie ze zijn.
  • Psychologische testen af nemen om te onderzoeken wat de sterke en ontwikkelpunten zijn van u. Zo kan hij een strategisch team samenstellen door de juiste mensen aan te nemen die uw bedrijf nodig heeft.

De heer J. van Zutphen

Quality manager en contract manager

De heer van Zutphen is Coach, Quality manager en contract manager. Na de UT Twente heeft hij tien jaar lang bij verschillende klanten van Capgemini diverse IT-gerelateerde werkzaamheden verricht.

Daarna heeft hij zijn eigen zorgonderneming opgezet, waarbij hij kwaliteit heeft geïmplementeerd in zijn bedrijf. Nadat hij deze onderneming verkocht heeft, is hij zich gaan richten op de certificering van ISO/ZKN en HKZ. De heer van Zutphen kan u motiveren, begeleiden in het opzetten van een kwaliteitssysteem in uw kliniek en interne audits uitvoeren (verplicht onderdeel van de keuring).

Verder werkt A naar ZBC samen met vele bedrijven.

Denk daarbij aan een accountant, notaris, apotheker, hygiënist, ICT partner, EPD leveranciers, distribiteurs van medische artikelen, Mediproma, Media en vormgever/webdesigner etc.